ΝΕΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη χαμόγελα DSC00366πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2015, από τα τμήματα των κατηχητικών του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία αλλά και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Πειραιώς & Σαλαμίνος Κ.Γεροντίου.
Όλα τα παιδιά και οι κατηχήτριες, εργάστηκαν με ζήλο και παρουσίασαν χριστουγεννιάτικους ύμνους, τραγούδια αλλά και το θεατρικό σκέτς,<<Η επίσκεψη του Χριστού>>. Τονίζοντας πως πολλές φορές, ο Χριστός είναι δίπλα μας και δεν τον βλέπουμε, γιατί περιμένουμε να μας εμφανιστεί ο ίδιος και δεν κατανοούμε ότι μπορεί να βρίσκετε στο πρόσωπο του κάθε πάσχοντα που ζητάει την βοήθεια μας.
Την γιορτή έκλεισε ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας επαινώντας τα παιδιά, τις κατηχήτριες και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, επισημαίνοντας την λάμψη στα πρόσωπα των παιδιών και την αγνότητα της καρδιάς τους, τα οποία είναι τα μεγαλύτερα δώρα στον Μικρό Χριστό που ψάχνει ένα κατάλυμα για να γεννηθεί και να φέρει την Σωτηρία του κόσμου.
Αφού συνεχάρη τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς τους είπε ότι κοντά τους αισθάνεται και εκείνος μικρό παιδί και ευχήθηκε σε όλους καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα και γλυκίσματα.

Previous post

ΕΥΧΕΣ

Next post

H κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Νεανικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ