ΝΕΟΤΗΤΑ

Με λαμπρότητα η τελετή ληξης των κατηχητικών μαθημάτων 2016

Με λαμπρότητα τελέσθηκε και η φετινή λήξη των κατηχητικών μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ Πειραιώς & Σαλαμίνος του έτους 2016.
Στην κατάμεστη φιλόξενη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μελίνα Μερκούρη παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου, κληρικών της τοπικής Εκκλησίας μας και πλήθους κόσμου.
Τα παιδιά μας, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, παρουσίασαν πλούσιο πρόγραμμα το οποίο προετοίμασαν επιμελώς μαζί με τους κατηχητές τους κατά το διάστημα της χρονικής περίοδού των κατηχητικών μαθημάτων τους.
Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, με συγκίνηση και έκδηλη ικανοποίηση συνεχάρη τους διοργανωτές και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του στα παιδιά μας, προτρέποντάς τα, τον ενθουσιασμό και τον ζήλο που έδειξαν κατά την διάρκεια της τελετής λήξεως, με αυτό τον ζήλο να αξιοποιήσουν και τα πνευματικά εφόδια που διδαχτήκανε κατά την διάρκεια του έτους.
Απευθυνόμενος προς τους γονείς τους είπε:
Έχοντας επιλέξει να εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στο Κατηχητικό, δεν κάνετε απλά μία σωστή επιλογή. Επενδύετε στην πνευματική θωράκιση του παιδιού σας, και ασφαλίζετε τον πλέον πολύτιμο θησαυρό που έχετε στα χέρια σας. Είναι απαραίτητο να γίνετε ενεργοί συνεργάτες και σύμμαχοι στο κοινό έργο μας, που δεν είναι άλλο από την πνευματική θωράκιση των παιδιών μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο εδώ

Previous post

Το Οδοιπορικό μας στήν Αγία Γη

Next post

Τα ονομαστήρια του Σεπτού Ποιμενάρχου μας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ