ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝΕΑΝΕΟΤΗΤΑ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-2023

Με την ευλογία  «ζωγραφισμένη»  στα αγνά πρόσωπα των παιδιών & το άρωμα του βασιλικού να διαχέεται μέσα σε κλίμα χαράς & ενθουσιασμού,  Ο π. Γεώργιος Κοντογιώργης Εφημέριος του Καθεδρικού Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πειραιώς, τέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα κατηχητική χρονιά 2022-2023.

Καλωσορίζοντας τα παιδία με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας Πειραιώς & Σαλαμίνος κ. Γεροντίου, Ο Ιερέας μας, πλαισιωμένος με τα στελέχη του Κατηχητικού διακονήματος, επεσήμανε στους γονείς, ότι η «πορεία» διαπαιδαγώγησης «χαράζεται» πρωτίστως από την οικογένεια. Το έργο από τις  Εκκλησιαστικές συναντήσεις, είναι να εμπνεύσουν στα παιδιά, ως «Λιμάνι της ζωής τους», την ανοιχτή & ασφαλέστερη αγκαλιά του Χριστού.

Ευχαρίστησε θερμά του γονείς, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν εδώ & χρόνια, στη πνευματική καλλιέργεια των παιδιών τους στην ενορία μας.

Ευχήθηκε σε όλους μία ευλογημένη, αποδοτική χρονιά με Κοινωνό τον Τριαδικό Θεό. Στο τέλος τα παιδιά έλαβαν από ένα αναμνηστικό δωράκι & απόλαυσαν τα κεράσματα που τους προσφέρθηκαν στην αυλή της Εκκλησίας μας.

Οι συναντήσεις ορίστηκαν κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία.

Previous post

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ & ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Next post

Εορτή Αγίου Κυπριανού & Ιουστίνης

cathedral.impc

cathedral.impc

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου του καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος