ΝΕΑ

Από το Πάθος στην Ανάσταση

Στιγμές Θλίψης και ελπίδας νιώσαμε ταυτόχρονα μέσα από το βεβαρημένο κλίμα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, τα μηνύματα πάμπολλα καθώς και τα συναισθήματα διαφοροποιούνταν από ευαγγελική σε ευαγγελική περικοπή, μα ήρθε η μεγάλη ημέρα, αυτή που προσδοκά κάθε πιστός, η επιβράβευση, το αποκορύφωμα των θλιμμένων ημερών που πέρασε ο Λυτρωτής του κόσμου και ταυτόχρονα κάθε χριστιανική ψυχή ατενίζοντας την πορεία προς την Σταύρωση.
Δεύτε Λάβετε Φως εκ του Ανεσπέρου Φωτός και Δοξάσατε Χριστό τον Αναστάντα εκ Νεκρών, ακούσαμε από τα χείλη του Σεπτού Ποιμανάρχου μας Κ.Γεροντίου. Τα Πρόσωπα μας έλαμψαν από Χαρά και αισιοδοξία στο μήνυμα του Ποιμενάρχου μας απευθυνόμενος στον πιστό λαό του Κυρίου που είχε κατακλύσει τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Και το μήνυμα ήταν ένα και μοναδικό να πάρουμε αυτό το φώς της Αναστάσεως του Κυρίου και να το τοποθετήσουμε στη ζωή μας, να γίνει ο φάρος που θα μας δείχνει το δρόμο, αλλά ταυτόχρονα να μας υπενθυμίζει την αποστολή μας εδώ στη γη πού έχει ένα και μοναδικό σκοπό την πορεία μας προς την βασιλεία των ουρανών.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Previous post

Καλή Ανάσταση

Next post

Το Οδοιπορικό μας στήν Αγία Γη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ