ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝΕΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ & ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

Με τη χάρη της Παναγίας μας, συνεχίζουμε & φέτος το “ταξίδι” για τον πραγματικό προορισμό που είναι η ένωση μας με τον Τριαδικό Θεό.

Κόντρα στα αρνητικά μηνύματα των καιρών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και  στα κοινωνικά δίκτυα,  με “αγώνα”, χωρίς αγωνία, τα παιδιά του Καθεδρικού μας Ι. Ναού, κατηχούνται με ήθος και  έθος στη μελέτη της Αγίας Γραφής & της Ιεράς Παράδοσης – της Ορθόδοξης Χριστιανής αγωγής με βιωματικό & διαδραστικό τρόπο.

Μέσα από χαρούμενα ποιήματα, τραγούδια, προσευχές, χειροτεχνία, ζωγραφική, πολύ παιχνίδι, αινίγματα, εξάσκηση γνώσεων, προβολή ψυχοφελών ταινιών, παρουσιάσεις power point, γιορτές Χριστουγέννων με την  λήξη κατηχητικής χρονιάς, αλλά ταυτόχρονα με  επισκέψεις σε χώρους αναψυχής, άθλησης, συμμετοχή σε πράξεις αγάπης σε άλλα παιδιά. Η συντροφιά βρίσκετε με πραγματικούς φίλους που κοινό χαρακτηριστικό έχει, την ελπίδα, τη χαρά και  την ελευθερία, μέσα από την σκέπη της Εκκλησίας μας.

Ο Εφημέριος μας Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κοντογιώργης μαζί με κατηχητές και κατηχήτριες, υπό την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ. Γεροντίου, σας προσκαλούν στον Αγιασμό και την έναρξη των συνάξεων, που θα γίνει την Κυριακή 3/10/21 ν.η. μετά τη Θεία Λειτουργία.

Previous post

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Next post

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

cathedral.impc

cathedral.impc

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου του καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος