ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

400 δέματα σε οικογένειες από την Ι. Μητρόπολη

Τετρακόσια δέματα σε ισάριθμες οικογένειες διένειμε χθες Μεγάλη Τετάρτη, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος.

Πρόκειται για μια ακόμη δράση στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητροπόλεως που μόνο στόχο έχει να ενισχυθούν όσοι το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι μας. Κάθε δέμα περιείχε είδη πρώτης ανάγκης, ικανά να στηρίξουν τις οικογένειες που δικαιούνται όπως κάθε Χριστιανός να εορτάσουν την Ανάσταση με τα τραπέζια τους γεμάτα αγαθά.

Και αυτή τη φορά η διανομή έγινε στον Καθεδρικό Ι.Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πειραιώς με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας.

Ευχές και λίγα λόγια στήριξης συνόδευαν τα δέματα που παραδόθηκαν στους συμπολίτες μας, με την ελπίδα να εκλείψουν οι στερήσεις και ο ανθρώπινος πόνος.

Με την ευκαιρία της νέας αυτής δράσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους εκείνους που είτε εργάσθηκαν εθελοντικά για τη συλλογή των τροφίμων, είτε τα προσέφεραν από το υστέρημα τους.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Για φωτογραφίες πιέστε εδώ

Previous post

Διανομή ενός τόνου ψαριών από τον Σεβασμιώτατο

Next post

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου

cathedral.impc

cathedral.impc

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου του καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος